Documente necesare calatoriei: pasaport sau carte de identitate valabile cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara; documente legate de transport auto. Asigurarea medicala de calatorie nu este obligatorie, dar este recomandabila.
Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor si sa aiba asupra lor acordul parintelui care nu-i insoteste (legalizat la notariat) sau al ambilor parinti, dupa caz; de asemenea, adultul care-i insoteste - in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti - trebuie sa aiba si cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera. Detalii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro.
Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
Distanta Bucuresti – zona Zell am See este de aproximatic 1400 km si se poate parcurge in 18-20 ore. Traseul propus este Bucuresti-Arad-Budapesta-Viena (centura)-Salzburg-Zell am See.
Cazarea in camere se va realiza dupa ora 12:00; pana la ora respectiva turistii vor putea lasa bagajele in locurile special amenajate ale fiecarei unitati de cazare. De asemenea, turistii au obligatia de a ajunge la spatiul de cazare pana la ora 18:00; in caz contrar, proprietarul pensiunii/hotelului isi rezerva dreptul de a refuza rezervarea.
Clasificarea pe stele a hotelurilor si pensiunilor este cea atribuita oficial de autoritatile competente din Austria. Ca atare, facilitatile comune ca si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale. Vilele si pensiunile nu sunt clasificate pe criteriul stelelor.
Distributia camerelor in hoteluri si pensiuni se realizeaza de catre receptiile acestora sau de catre reprezentantii locali; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se vor rezolva de catre turist direct la receptie.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, prosoape la piscina, etc); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.    
Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
La hotelurile/pensiunile unde nu este mentionat tariful de camera SGL, acesta se poate calcula la cerere (acolo unde acest tip de camera este disponibil).

Conditii speciale de anulare / penalizari:
- cu mai mult de 15 de zile inainte de plecare: se percep 30 Euro / rezervare confirmata.
- intre 35 si 45 zile : 20% penalizare din pretul pachetului
- intre 20 si 34 zile : 50% penalizare din pretul pachetului
- intre 1 – 19 zile:  100% penalizare

Pentru perioada 26.12.10-02.01.2011 se aplica urmatoarele penalizari:
- pana la 04.11.2010: nu se percep penalizari
- intre 05.11 – 19.11: 40 % penalizare din pretul pachetului
- intre 19.11 – 10.12: 70% penalizare din pretul pachetului
- intre 1 si 16 zile: 100 % penalizare din pretul pachetului 

Home   |   Hoteluri   |   Statiuni   |   Informatii utile   |   Austria   |  Contact

Paralela 45 Turism

www.skiaustria.ro